Iskolánkban régi hagyomány, hogy a tanév vége felé közeledve ünnepélyes körülmények között áttekintjük legszebb tanulmányi és sporteredményeinket. Mind a tanulók, mind a tanárok számára nagyszerű érzés hallani a sikereket; kiemelkedő teljesítményekért szólhat a taps a diákoknak és felkészítőiknek, valamint az éneklő, szavaló, táncoló, tehetséges árpádosoknak, akik a műsort adják.

Idén ez a rendezvény, az Árpád Gála került veszélybe a helyszín bérleti díja miatt, mert annak kifizetését a fenntartónk nem vállalta.

Szívmelengető és felemelő érzés volt látni, milyen sokan mozdultak meg kérésünkre, hogy mentsük meg a Gálát. A diákönkormányzat rendkívüli papírgyűjtést szervezett, melynek keretében tanulóink – a szülők támogatásával – majdnem 9 tonna (!) papírt gyűjtöttek össze.

Ezen kívül nagylelkű anyagi támogatást nyújtottak a Gála megrendezéséhez – iskolánk alapítványán keresztül – szülők, hozzátartozók, cégek, szimpatizánsok.

Az iskolavezetés, tantestületünk és iskolánk diáksága nevében köszönjük mindenkinek, aki a rendezvény mellé állt, és szíves támogatásával elősegítette a Gála megvalósulását!

Share