Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A miniszterelnök bejelentése alapján az érvényben lévő korlátozásokat 2021. február 1-jéig meghosszabbítják. Számunkra ez azt jelenti, hogy február 1-jéig biztosan a mostani oktatási formában dolgozunk tovább. A 7-8. osztály jelentléti oktatásban vesz részt, míg a 9-12. évfolyamoknak tantermen kívüli digitális oktatás keretében kell az ismereteket elsajátítaniuk.

A fentiek alapján a félévet a jelenlegi munkarend mellett kell lezárnunk. A félévzáráshoz – ahogyan azt Maruzsa Zoltán államtitkár úr megerősítette – szükség esetén a tanulók kiscsoportos formában behívhatók dolgozatírás vagy konzultáció céljából. Ilyen esetben kérjük az egészségügyi előírások fokozott betartását!

Kedves 12. évfolyamos Diákok!

Tájékoztatunk benneteket, hogy a 12 évfolyamos osztályfőnökök és az iskolavezetés – hosszú egyeztetés után – az alábbi döntésre jutott: A február 13-ára tervezett szalagavató ünnepély, bál megtartására nem látunk esélyt, így azt töröljük a munkatervből. Ugyanakkor keressük annak a lehetőségét, hogy iskolai keretek között ünnepélyes szalagfeltűzést szervezzünk, amennyiben a tavaszi egészségügyi helyzet lehetővé teszi és az érintettek igénylik.

Share