Tisztelt Szülők, meghívottak, kedves végzős diákok!
Megtartjuk a szalagavató ünnepélyt!

Mivel kormányrendelet, minisztériumi tiltás nem szól a szombati rendezvény ellen, nem szeretnénk csalódást okozni az eseményt váró végzősöknek és meghívott vendégeiknek. Egyelőre betegség és karantén miatt alig van távol néhány érintett fiatal, így a végzős osztályok diákjainak zöme jelen lehet a szalagtűző ünnepélyen.

Ugyanakkor több egészségvédelmi előírást is be kell tartaniuk kedves Vendégeinknek, melyekről az osztályfőnökök már tájékoztatták Önöket:

  • Védettségi igazolvánnyal lehet csak belépni a rendezvényre. A védettségi és a személyi igazolványt kérjük előkészíteni ahhoz, hogy a bejáratnál minél gyorsabban ellenőrizni tudjuk.
  • Ahogy iskolánkban november eleje óta előírás, úgy a szalagavató ünnepély alatt is előírjuk a szájat és orrot eltakaró maszk használatát. A műsorban közreműködők, valamint a végzősök kizárólag a szalagtűző ünnepély és az évfolyamkeringő időtartamára vehetik le a maszkot.
  • Tekintettel a körülményekre a szalagavatót rövidebbre fogjuk, elmarad a vacsora és az azt követő táncos-zenés mulatság is.
  • Az évfolyamkeringő után – szülői kérésre – 60 percnyi lehetőséget biztosítunk a hagyományos szülő-diák táncra és a fotózásra a „színpadon”, ahol már mindenki számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata.

Kérjük a tisztelt Szülőket, meghívottakat, hogy betegség tüneteivel, lázasan, köhögve, tüsszögve ne jelenjenek meg a szalagavatón, még akkor sem, ha védettségi igazolvánnyal rendelkeznek! Ezt diktálja az egymásért és a diákokért érzett felelősség.

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!
Pedagógus kollégáimmal bízunk benne, hogy a szalagtűző ünnepély így is emlékezetes marad a résztvevők számára.

Share